O Nama

Naša turistička agencija osnovana je 1998. god i posluje u sastavu SIM PROM D.O.O. U proteklom periodu agencija beleži stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje sadržaje i unapredjuje kvalitet svoje ponude.
SIM TOURS kreira u vidu organizatora programe turističkih putovanja koji u sebi sadrže upoznavanje sa sopstvenom istorijom i kulturom, sa drugim civilizacijama, sa ljudima i načinom njihovog života, prirodnim lepotama i istorijskim spomenicima, prijatan odmor i zabavu, uzbudljive događaje, očuvanje zdravlja i obnavljanje radne energije, stvaranje ambijenta za nova poznanstva i poslovnu saradnju.
U tom cilju, SIM TOURS organizuje:
LETOVANJE, ZIMOVANJE I TURISTIČKA PUTOVANJA: -letovanje na moru, planinama, banjama po sopstvenom izboru ili u paket aranžmanima u zemlji, -letovanje po sopstvenom izboru ili paket aranžmanima u inostranstvu, -zimovanja u poznatim domaćim i medjunarodnim zimskim centrima, -izlete, putovanja, posete znamenitim prirodnim lepotama i kulturno istorijskim spomenicima.
ZDRAVSTVENI TURIZAM: -organizovanje putovanja, boravka i zdravstveno-rehabilitacionih programa u zdravstvenim banjsko-klimatskim lečilištima.
DRUGE VRSTE TURISTIČKIH USLUGA: -prodaja avio karata za sve destinacije u zemlji i inostranstvu, -rezervacija hotelskih soba u celom svetu, -ostale usluge.
Sa razvojem agencije, proširivanjem delatnosti, unapređivanjem kvaliteta, širila se i naša poslovna mreža.

Scroll to Top